Favoriler

Orman Benim Kampanyası

ORMAN BENİM

Ülkemizin doğal güzelliklerinden biri olan ormanlarımızın korunması ve orman yangınlarının önlenmesi adına önemli bir adım daha atıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü olarak “Orman Benim" kampanyasıyla toplumsal bilincin artırılması ve ormanlarımız üzerindeki tehditlerin önüne geçilmesini hedefliyoruz.

Ülkemiz yüzölçümünün yüzde 30'unu kaplayan ormanlarımız, mutlak suretle korumamız gereken en nadide kaynaklarımız arasında yer almaktadır. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte meydana gelen orman yangınları ormanlarımıza en büyük tehdidi oluşturmaktadır. Yüzde doksan insan kaynaklı sebeplerden dolayı meydana gelen orman yangınları ile 7'den 70'e yapılacak olan topyekûn mücadele ile başarıya ulaşabilmektedir.Orman benim, ormanlar bizim, onları korumak da hepimizin görevi. "Orman Benim" kampanyasıyla birlikte, bu sorumluluğun bilincinde olan bir toplum olarak, gelecek nesillere temiz ve sağlıklı bir çevre bırakmak için el ele veriyoruz.​

Ege'de hizmet veren EGE TATİL EVLERİ  Villa Kiralama Acentası olarak BAKANLIĞIMIZIN başlattığı bu kampanyaya biz  Ege Tatil Evleri  işletmesi olarak kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimize ormanlarımızla ilgili daha duyarlı ve daha dikkatli olmaları konusunda bilgilendirme yapma kararı aldık.Bu güzel coğrafyada ormanlarımız ve içerisinde yaşayan canlılarımızı korumak adına bir nevze katkımız olabilmesi için bu kampanyaya desteklerimizi sağlıyoruz.Günü birlik villa kiralama hizmetinden faydalanan misafirlerimize bu minik bilgilendirmeyi yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

WhatsApp ile iletişime devam etmek istiyor musunuz?
REZERVASYON OLUŞTURX
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
REZERVASYON DETAYLARI
  • Temizlik Ücreti
REZERVASYON DETAYLARI
  • Ön Ödeme
  • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
  • Toplam Tutar
Müsaitlik Takvimi
  • Müsait
  • Opsiyon
  • Dolu
  • Giriş / Çıkış
Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz